Samarbete

Sångakademi Bianca Coworkers

Rasmus Bilow, Producent för Killander Music Records


Efter att Rasmus Bilow pluggat music i 3 år i Sverige flyttade han till London och studerade vidare på British & Irish Modern Music Institute London i ett år. Där startade han även sitt egna musikbolag där han hjälpte artister spela in, mixa och mastra. Han livnärde sig på det i 2 år innan han flyttade tillbaka till Sverige maj 2022. Rasmus är ödmjuk, trevlig och riktigt duktig på det han gör och har jobbat inom alla möjliga genrer! Han har jobbat hos KMR sedan i våras där han gör allt från inspelning till distribution. 


Det måste vara väldigt dyrt att spela in sin musik i en professionell studio!

Nej, faktiskt inte!


Vi erbjuder tjänster till låga priser men hög kvalitet!

Sångakademi Bianca samarbetar med KMR för att lyfta fram och förverkliga sångarnas och artisternas drömmar om att få sina låtar inspelade, producerade och distribuerade. Oavsett om du är en amatör eller proffs, oerfaren eller efaren, om du vil spela in dina egna låtar och covers. Vi annpassar oss efter dina önskemål och behov! 


Är du intresserad av att spela in och arbeta med en av Uppsalas grymmaste producenter, fyll i intresseanmälan längst ner så hör vi av oss till dig!S:mon, sångare, låtskrivare och TikTok stjärnan:


Simon Forslund har gjort musik hela sitt liv. Med nästan 90.000 följare på TikTok och 1 000 000 spelningar på Spotify växer S:mon snabbt på den svenska pop-marknaden.

Om du vill slå igenom som artist hjälper dig S:mon att ta fram en personligt anpassad plan för hur just du ska kunna slå igenom, bygga en fanbase, framstå som artist och tjäna pengar på din musik. S:mon hjälper dig gärna med enklare produktion och låtskrivning. S:mon samarbetar med Sångakademi Bianca och guidar sångare att ta sitt första kliv i musikbranschen.


Är du intresserad av att spela in och arbeta med en låtskrivare, marknadsföra dig och tjäna pengar på din musik ska du fylla i intresseanmälan längst ner så hör vi av oss till dig!