Att ta sånglektioner

Ta lektioner hos mig


När du kommer till mig för första gången så vill jag gärna lära känna dig som individ och veta vad du har för syfte och målsättningar med sånglektioner, för att på det bästa möjliga sätt hjälpa dig förverkliga dessa.


Oavsett om du är professionell eller amatör så jobbar vi alltid med sångteknik som är grunden till förbättring och utveckling av din sångröst. Jag brukar säga att man aldrig är färdigutbildad och det finns alltid något man kan nyskapa, slipa och förnya. Jag utmanar och motiverar mina elever vilket gör att de ständigt växer och inser att det finns oändligt mycket möjligheter med sångteknik.


Alla kan sjunga

Det fantastiska i mitt arbete är att jag får jobba med människor i olika åldrar och med olika bakgrund. Åldern sträcker sig från 10 till  70 år och elevernas bakgrund och sysselsättning är lika bred; från arbetslösa, läkare, poliser, sjuksköterskor, byggarbetare, forskare, vakter, frisörer, ekonomer, brandmän, studenter, servitörer till halv eller väletablerade professionella artister, konstnärer, skådespelare, sångare, dansare m.m. Vissa elever har sång som hobby och har aldrig tagit en ton. Vissa vill söka till olika musikutbildningar och provsjungningar eller sjunga i musikband, körer, på bröllop, begravningar, företagsfester och sångtävlingar.


Vi hittar ditt personliga uttryck

Röstproblem, scenskräck är mycket vanligt och då söker man oftast hjälp hos sångpedagoger. Sedan finns det väletablerade, professionella sångare som ständigt söker nya utmaningar. Många vill lära sig behärska mikrofonteknik eller sjunga i en studio. Min uppgift som sångpedagog är att lära dig vårda din röst och hjälpa dig utveckla dina kunskaper så du kan blir en bra och balanserad sångare som alltid lyckas kombinera sångteknik med känsla.


Mycket mer än bara sång

Det finns oändlig mycket fördelar med sång. Sång är ett sätt att uttrycka sig. Den minskar stress, ilska, ångest och depression, den ger positiva känslor och ökar koncentration, självförtroende, självkänsla, välmående, kreativitet samt empati och förståelse mellan olika kulturer. Sång förenar människor och väcker känslor av glädje och samhörighet.


Det viktiga är att känna glädje och utveckling när man sjunger. Att våga ta det stora steget framåt och det som man alltid har drömt om: Att sjunga!