Artistutbildning

Artistutbildning

Sångakademi Bianca populäraste och mest efterfrågade utbildning!

För dig som vill bli artist, slipa dina färdigheter sån-och scenmässigt, utveckla dig som studiosångare, lära dig skriva egna låtar, förbättra låtskrivande och-/eller tänker söka till olika sångutbildningar och sångtävlingar på högre nivå.


När man bestämmer sig för att satsa på att bli en professionell sångare eller artist så finns det många viktiga saker man ska tänka på. Min uppgift är att hjälpa dig med det så du på bästa sätt kan planera, förbereda dig och förverkliga dina mål. För att bli en professionell sångare krävs talang, utbildning, erfarenhet och hårt arbete. För att komma in på olika sångutbildningar, sångtävlingar m.m. måste man alltid göra en provsjungning. Med provsjungning eller audition menas att man sjunger inför en jury som sedan bedömer ens kapacitet och färdighet som sångare och artist. Artistutbildning vänder inte sig bara till de som tänker satsa på en professionell karriär utan de som inte har någon erfarenhet eller förkunskaper men som vill utmana sig själva och satsa på sin egen  utveckling inom sång, scenspråk, låtskrivade och studioinspelning.


Om du tänker bli en professionell sångare eller redan är en, men behöver förbättra, slipa och utveckla din sångröst och scenvana samt förbereda din repertoar som du ska presentera när du söker på olika utbildningar, tävlingar eller skivbolag eller vill du bara utmana och utveckla dig själv och ta nästa steg ska du gå denna utbildning!

Här jobbar vi med sångteknik, mikrofonteknik, studiomikrofonteknik, scenspråk, låtskrivande och rollgestaltning där du får sjunga på en scen och där du erbjuds möjlighet att vara med på konserter och uppträda inför publik. Obeservera att uppträdanden ingår inte i priset och är ej obligatoriska. Det är en möjlighet som erbjuds till dig som vill synas offentligt.


Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna kurs.Pris

8x45 min 4500 kr

10x30 min 4500 kr

15x30 min 5000 kr

15x45 min 6000 krProvlektion

1x45 min 1000 kr


Moms ingår i samtliga priser.

Skicka intresseanmälan eller ställ en fråga om kursen!