Sånghealing

SÅNGHEALING MED ANDORA OCH BIANCA

SÅNGHEALING MED ANDORA OCH BIANCA


Sånghealing är en unik form av healing där man låter sin intuition styra helt vad som kommer ur munnen i form av ord, ljud, suckar, läten mm.

När man helt låter sig stå i kanalen för universums visdom så kan höga ljusvarelser komma igenom med budskap via sitt språk som landar i mottagarens undermedvetna. Detta är vad Andora och Bianca gör, utan att prata med varandra innan, utan i full tillit, lita på att det som kommer ur munnen är sant, vackert, kraftfullt och ger healing.

I princip vad som helst kan komma upp när man tar emot Sånghealing. Det blir alltid skräddarsytt för mottagarna och healingen verkar långt efter det att du lyssnat på den. Om du lyssnar regelbundet på samma sånger så händer det nya saker varje gång du lyssnar. Det finns inga begränsningar för vad Sånghealingen kan göra. Men här är några saker som händer när du börjar lyssna på

Sånghealing:

  • Du vaknar upp till din storhet och till allt som händer på jorden och universum.

  • Du får healing som arbetar på DNA-nivå, ger en omstrukturering av dina celler och ämnesomsättning. Den kreativa förmågan väcks. Du kommer efteråt att alstra solenergi i kroppens vävnader.

  • Dina inre organ börjar arbeta i harmoni med kosmos och universum.

  • Blockeringar släpper taget.

  • Du får ett kosmiskt skydd för all framtid som hjälper mot rädsla och negativitet.

  • Du kommer närmre ditt innersta jag, dvs ditt högre jag.

  • Ditt hjärta blir ihopkopplat med universum på ett djupt plan.

  • Kärleken för dig själv biter sig fast i dig på allvar och blir starkare för varje gång du lyssnar på Sånghealing.

  • Rycks man med i sången och rörelserna får man gärna intuitivt vara med i sången. Då aktiveras kundalinikraften inom dig och du börjar uppleva ditt liv mer multidimensionellt och mångbottnat.


Dras du till detta ska du boka in dig. Du kanske känner rysningar när du läser detta. Det är din kropps sätt att tala om för dig att det vore bra för den att få ta del av detta.

Känner du dig tillräckligt värdfull att satsa på dig själv och ditt välmående så är denna kurs något för dig? Testa en gång eller boka in hela kursen för att få ut mest möjliga av Sånghealingen.

Vi erbjuder detta på söndagar i Fyrislund med start den 10 april kl. 11.00-12.00.

Pris: 600 kr /gång eller köp 10 gånger för 5000 kr


Varmt välkommna!